Örhängen 75:-
Klubbjackor
Om företaget
Försäljning
Sortiment
Webbshop
Skate Island
balanskudde 200:-
gummiband 140:-
strumpor från 25:-
hotpants 120:-
byxor 90:-
byxor 160:-
jacka 395:-
huvudskydd 395:-
Vårt sortiment
De varor vi säljer kan sorteras in under fyra rubriker:
 
  - Träningskläder
   - Träningsutrustning
   - Huvudskydd
   - Smycken och hårdekorationer
 
 
Nedan följer en kort beskrivning av våra produkter. För närmare beskrivning och priser se i vår webbshop. Du kan också ladda ner vår prislista.
 
Träningskläder
De flesta av de träningskläder vi säljer kommer från danska företaget Sportswear4kids. Detta företags drivs av en förälder i den klubb där Kalle är chefstränare och många av plaggen är framtagna i samarbete med Kalle.
 
Tanken bakom företaget är att ta fram bra funktionella träningskläder till ett bra pris. De produkter vi säljer för Sportswear4kids är:
 
   -  Konståkningsjackor
   -  Konståkningsbyxor som går ner över skridskon (fordrade och ofodrade)
   -  Träningsbyxor som slutar ovanför skridskon (fodrade och ofodrade)
   - Hot pants
  - Strumpbyxor
 
Svart är vår basfärg men de flesta av våra plagg finns också i andra färger. Vi kan också erbjuda klubbar som vill ha en speciell färg att välja från en palett om ett femtiotal färger (se mer under klubbjackor).
 
Till träningskläderna räknar vi också våra mjuka, sköna strumpor i bambu. Strumporna har nästan ingen söm som kan skava, de går att tvätta i 60 grader och är mycket hållbara. Bambu är ett material som andas och är antibaktriellt. Vi har också sköna leggings i bambu som är ett mycket bättre alternativ än att ha strumpbyxor under träningsbyxorna om man fryser samt träningslinnen i en modell som är långa.
 
Träningsutrustning
Skridskorna är naturligtvis våra viktigaste träningsredskap men vi behöver också en del annan utrustning för att bygga upp muskler och undvika skador. Vi säljer i dag tre olika träningsredskap som är mycket använda bland konståkare:
 
  - Hopprep
   - Balanskudde
   - Gummiband
 
Har ni förslag på annan utrustning som vi bör ta in i vårt sortiment så hör gärna av er.
 
Huvudskydd
I många svenska klubbar tillåts åkarna idag byta ut sin hjälm mot ett huvudskydd när de tagit ett visst märke. Huvudskyddet som är mycket lättare och får åkaren att känna sig mindre klumpig fungerar som en mjuk övergång till att åka utan skydd.
 
De huvudskydd som används inom konståkningen är skydd som tagits fram för fotbollsspelare. De är ofta svarta och prydda med tryckta fotbollar. Detta ville vi ändra på så vi gav företaget Full90 som gör fotbollsskydden att ta fram ett som är anpassat för konståkning och förse det med vår logga.
 
Vårt huvudskydd finns i färgerna rosa, klarblått, rött och svart. De två storlekarna är reglerbara.
 
Om skyddet skall användas av en åkare på den nivå där klubben kräver hjälm är det viktigt att prata med tränaren om huvudskydd kan vara ett alternativ.
 
 
Smycken och hårdekorationer
Vi håller på att bygga upp ett sortiment med olika smycken och hårdekorationer. Dessa säljer vi främst vid olika försäljningstillfällen men en del kommer också att dyka upp i webbshoppen.
 
Där kan man redan nu beställa våra fina örhängen i swarovskikristall som matchar tävlingsklänningarna. Örhängena finns i 15 färger. I några av färgerna har vi också andra smycken så som ringar och halssmycken.
 
Vi säljer också fina smycken från Frankrike med konståkningsmotiv. Det är både mer traditionella smycken i form av en skridsko eller åkare i bilmanpiruett i silver eller guld och en ny serie med små söta isprisessor i rosa klänning.